top of page
This course can no longer be booked.

Feltkontrollørkurs med viltaften

Feltkontrollørkurs, sidersmaking og viltmiddag på Buer restaurant.

  • Ended
  • 3 895 norske kroner
  • Buervegen 330, 5750 Odda

Service Description

Feltkontroll av hjortevilt i regi av Norsk Hjortesenter   Kurshelg på Buer, 15. og 16. mars 2024 DEL 1. Fredag 15.mars: Kursstart kl. 08.30 - Avslutning kl. 16.00 inkl. lunsj og kaffi Kurs i feltkontroll av hjortevilt i regi av Norsk Hjortesenter setter jegere og jaktvald i stand til å selge kjøtt av hjortevilt til lokal detaljist, restauranter og butikker og privatpersoner. Denne delen av kurset er tilstrekkelig for å bli godkjent feltkontrollør. Program kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt Buer, fredag 15. mars 2024 Tid Tema Foredragsholder 0830 Registrering begynner, Alle 0900 Bakgrunn og formål med kurset, Johan Trygve Solheim 0915 Lovverket, Mattilsynet 0930 Ante og post mortem, Johan Trygve Solheim 1000 Sjukdommar hjå hjortevilt i Noreg, Mattilsynet 1045 Kaffipause med organkontrol,l Alle 1115 Livet i daudt hjorteviltkjøt: bakteriar, virus og sopp, Mattilsynet 1200 Lunsj 1245 Praktisk kjøtthygiene og kjøtthåndtering, Johan Trygve Solheim 1330 Kjøtkvalitet,Johan Trygve Solheim 1415 Eldre skadar på hjortevilt, Mattilsynet 1430 Miljøgifter, Mattilsynet 1445 Kaffepause med noe å bite i 1500 Gjennomgang av standard og rutinar for feltkontroll av hjorteviltkjøt, Johan Trygve Solheim 1545 Fleirvalstest, Johan Trygve Solheim 1600 Ekstra spørsmålsrunde og oppsummering, Alle Sidersmaking og mingling kl.16.15 Sidersmaking: Vi smaker 3 ulike sidere fra Hardanger, får historiefortelling og innblikk i dagens siderproduksjon, en sprudlende og artig start på kvelden. Middag Buer kl. 17.30 Buer restaurant dekker opp til viltmiddag. Snacks Forrett Hovedrett Dessert Kaffisnop Pris 3895,- for kurs/sidersmaking/middag DEL 2 . Lørdag 16.mars - bestilles separat Kurs i slakting : se informasjon nettsidene https://www.hjortesenteret.no/kurs-i-slakting/ Klokken 1000 - 1500 Pris per deltager er kroner 2500 inkl enkel lunsj Maksimum 10 deltagere for at alle skal få prøve seg med kniven.


Cancellation Policy

Day hikes: Customers will receive a full refund or credit with a minimum 2 weeks notice of cancellation. 2-1 weeks in advance you will be charged 50%, less than 1 week in advance will be charged 75% and 3 days in advance will receive no refund. No-shows will be charged the full price. All of our deadlines are also valid in case of illness or accident and they are identical with the cancellation rules. Travel insurance is therefore highly recommended! FORCE MAJEURE In the event of situations out of Hardanger Breførings control such as fire, natural catastrophes, etc, Hardanger Breføring reserves the right to cancel any agreement and accepts no legal liability for claims of damage, personal loss or injury.


Contact Details

  • Buarbreen, Odda, Norway

    90829841

    visitbuer@gmail.com


bottom of page