This service is fully booked.

Jegerlørdag på Buer

Kjøttskjæringskurs, ølsmaking og 3 retters middag

  • Starts Feb 4, 2023
  • 2 000 norske kroner
  • Location 1

Service Description

SKJÆREKURS: Kl. 15 starter kjøttskjæringskurs med slaktar Lars Ingvald Folkedal fra Larsastova i Granvin. Den erfarne slaktaren vil skjære ned to dyr og vise korleis ein grovparterer, tar ut stykningsdeler og handterar slaktet på best mulig måte for prima kvalitet og for å få auka verdien på kjøttet. Folkedal tar og for seg modning, temperatur og utstyr. Det er lagt opp til et 4 timarskurs, der ein er tilskuer, men det blir lagt vekt på dialog og spørsmål/svar med deltakarane ØLSMAKING: midt i kurset tar vi ein pause med ølsmaking av 3 ulike sortar frå 7 Fjell Bryggeri og litt småsnacks MIDDAG: kl. 19 er det 3 rettes meny i restauranten, der får ein smake ulike måter å tilberede viltkjøtt. Vi tenner i grillen. Pris: 2000 pr pers «Mange gjør feil når dyr skal delast mellom fleire jegrar, slik at alle ender opp med mindre kjøtt og dårligere kvalitet enn nødvendig» Lars Ingvald Folkedal, slaktar. Pris er for: skjærekurs, ølsmaking, småsnacks, 3 retters middag med drikkepakke.


Upcoming Sessions


Cancellation Policy

Day hikes: Customers will receive a full refund or credit with a minimum 2 weeks notice of cancellation. 2-1 weeks in advance you will be charged 50%, less than 1 week in advance will be charged 75% and 3 days in advance will receive no refund. No-shows will be charged the full price. All of our deadlines are also valid in case of illness or accident and they are identical with the cancellation rules. Travel insurance is therefore highly recommended! FORCE MAJEURE In the event of situations out of Hardanger Breførings control such as fire, natural catastrophes, etc, Hardanger Breføring reserves the right to cancel any agreement and accepts no legal liability for claims of damage, personal loss or injury.


Contact Details

  • Parkering buer, Odda, Norge

    90829841

    visitbuer@gmail.com